właśnie:))
I love horsesUżytkownik
Nooo...
Za rok muszę szybciej przyjechać jak jeszcze będą wolne (nie przejściowe) pokoje .
I love horsesUżytkownik
Bez przesadyzmu
Zobaczy się jeszcze.
Może bym zdążyła gdybym nie poszła najpierw nad kawiarnie tam w tym chyba 6-os., ale ktoś miał jeszcze przyjechać i ponoć zarezerwował łóżo, które miało być moje
i poszłam do Gracji, tam ponoć była w 3-os jedna osoba więc tam poszłam. A to było już trochę późno i nie dziwię się że wszystkie nie przejściowe były pozajmowane. W te wakacje 2010 od razu pójdę do Gracji
troche nie pasuje do wątku negatywy ale jak już o tym gadamy
I love horsesUżytkownik
Raczej na I. Już "chyba raczej na pewno".
Hej
A jak to jest z tymi pokojami? Są przydzielane, czy się chodzi i szuka gdzie są miejsca wolne?
I love horsesUżytkownik
To bym już napisała w innym wątku, np. Wakacje 2010
ale jak już pytasz tutaj, to...
szuka się wolnego pokoju, choć zdarza się, że ludzie je rezerwują
No tak^^
Ja mieszkam w Gdańsku to troszkę do Runowa mam, ale postaram się być w miarę wcześnie
Jadę jeszcze z koleżanką i chcemy być razem w pokoju - wiadomo
Oczywiście, jestem otwarta na poznawanie ludzi ;P
A jak przyjadę to chyba najpierw muszę się zameldować, że jestem prawda?
I love horsesUżytkownik
Zameldować ja miałam tak, że poszłam do kawiarni, tam przy stole siedział pan Jerzy (a propos, pan Jerzy był w niedziele w skr
) i tam gadał o jakiś zasadach, coś tam uzupełniał, że jestem obecna i potem już gawędził z rodzicami... a ja się wymknęłam po cichu, że nie wiem, jak to dale przebiega, ale to raczej nie istotne
Dobra... kończmy pisać to w negatywach, piszmy o tym w "Kto będzie" i "Wakacje 2010"