Użytkownik
Tak faktycznie to na pewno wina Klaudii no bo przecież co tam przeszkody kiedy prawdziwym wyzwaniem jest jajko.
nie mówię że jest jej cała wina ale mogliśmy wygrać
nie ominełam żadnej przeszkody. i wina nie moja. osób było dużo. i wszystko zalezało od czasu ..
a mi powiedziałaś że ominęłaś pare przeszkód
tak jak Ala ma w opisie....
' to już mineło, ten klimat ten luz ,
wspaniali ludzie nie powrócą, nie powrócą już,
... nie ...
Czytałam sobie właście całe forum,gdyby nie Martva i przesłanie adresu forum SKR pewnie bym już tu nigdy nie weszła....
Zaczełam w komputerze przeglądać fotki....eh to były czasy.....
Musze kiedyś tam wpaść odwiedzić....bo to co było już nie wróci...szkoda to są piękne wspomnienia te dobre i te złe. Wszystkie przypały teraz to z tego się smiejemy ale kiedyś co było....mój teren z Muńkiem:P ?Pamietacie? Nie.....to juz nie to samo miejsce, nie ten sam czas i nie Ci sami ludzie....
Dam kilka fotek...tak na przypomnienie... jedne gdy przypomnimy sobie doprowadzają nas do śmiechu inne do łez....
A wie któs może co się dzieje teraz ze Sławkiem?
agus_1234
Dziewczyno, dobijasz mnie ;] skończ już, proszę. Poza tym te "zawody" były dawno temu, minęło, nie wróci. z resztą co by Ci dała wygrana?
Cynek, pamietasz "18" Pawła?
Albo ..jak byłyśmy na 1.turnusie u dziewczyn w domku XD?
pewnie że pamiętam. i później mile czas spędzony w szóstce lub przy studni
po tym wypadzie do domku to poszłaś spać nie ? ;p ja nie wiem co się dokładnie ze mną działo, obudziłam się w siódemce ;p
na hubertusie była fajna akcja z łóżkiem ^
[a co do Agi, irytuje mnie poprostu to wszystko. mówi że moja wina chociaż ja nic nie zrobiłam.
wygrane zależały bardziej od czasu, może za wolno przebiegłas z tym jabłkiem ;] nie wiem, nie wnikam.
po za tym, nie zależało mi na wygranej.. tym bardziej ze parę minut wcześniej dowiedziałam się o smierci kogoś mi bliskiego .. więc to wiadome że nie byłam zbytnio skupiona. więc Aga- nie wymyślaj sobie jakiś tu rzeczy ]
Ach. Lola- ja nie mam pojęcia co dzieje się ze Sławkiem
Pati- ja również nie wiem o co chodzi. wieć wspominajcie- my poczytamy. my powspominamy- wy poczytacie i odwiedź nas wresznie. i nie wybaczę Ci tego że nie dostałam zdjecia z magicznymi oczami
Ostatnio edytowany przez cynq (2009-12-22 21:34:38)
ej powiedz Klaudia o ścieszce strachu Jezuniu jak to było ...;*
Cyna - pamiętam, jak "spadłaś" z łóżka. Ale to chyba nie ta impreza ? Już nie pamiętam XD no i jak leżałyśmy na cemencie koło studni.
Haha ..No i po Hubertusie została pamiątka xD Pamiętam, ze wszystko mnie po nim bolało xD
No a po tym wypadzie do domku ja wlasnie poszlam chyba się kąpac nad stajnie i spac. I Ty chyba rano przyszlas, czy cos xd.
O, albo jak na 3. [?] turnusie poszliscie robic podchody, a ja zostalam, bo sie zle czulam. i mieliscie mnie obudzic i mielismy film ogladac, a ja coś tam do Ciebie "Ej, Klaudia idziemy na dyskotekę?" XDDD haha xd.
no a sciezka strachu ..tsa. Stałam na cmentarzu za grobem, wyskakiwałam na jakies dzieci i sam fakt stania na cmentarzu mmnnie przerażał. I się bałam chyba bardziej, niz te dzieci xd.
a raz wyskakuję a Marzena do mnie: "ooooo, cześć Ewcia" xD
a ja do nich "Jakby co, to mówcie, że na cmentarzu najbardziej się przestraszyłyście"
Marzena: "Okeeeej, było straaasznie! " xD
a pamietasz te dziewczyny na Hubertusie ? o.O
Ejjj, pławienie ! <3 I kąpiel w nocy w jeziorze. Choć potem nie mam miłych wspomnien ;p
pławienia też nie zapomnę i fajna kąpiel po pławieniu, wszystko nasze było mokre
jakie dziewczyny na Hubertusie ? ;p
albo jak parę dni później mówiłaś że jak tym razem nie będziesz chciała wstać to mam ci kazać usiąść lub polać wodą przyszłam i mówie: "Ewka wstawaj, szybko ! siadaj, musimy ich dogonić?" :d a ty sie pytasz o co chodzi ;p no i ja mowie: "no siadaj, szybko. patrz są na ognisku, dogonimy ich, i idziemy robić zielnik. szybko !
"
czemu nie masz miłych wspomnień po kąpieli w jeziorze? ;p
jej. ^^
jak to się fajnie czyta wasze rozmowy ... takie interesujace ..
duzo mozna się dowiedziec ; *
Do pinki {lola}
tez mam te zdjecia ; d
nie zapomne tego jak cie wrzucali , potem ruda nie ;?
Ostatnio edytowany przez myszkaa (2010-01-02 22:36:15)